Hari Guru 2012

HyeAll.
Assalamualikum : )

Sempena 16 MEI 2012 . Sambutan Hari Guru , right ? But , sekolah Mia smbut 24 MEI 2012.Amacam ? Lambat tak ? HewHew .Okaylah tu daripada tak sambut langsung . Masa tu dua2 sekolah sambut serentak pada hari yg sma .Sek Ken & Kafa.Mia cerita pasal sek keb dulu.

Pagi , Mia bangun . Dah siap smua , sarapan siket sebagai alas perut.Then , pergi sekolah sendiri  jalan kaki.Takpelah.Rumah Mia dekat ngan sekolah tak payah nak tunggu adik Mia bersiap bukan kemain lama giler .But, kekadng tunggu jugak  :)

Dah smpai sekolah , Masa nak masuk pintu pagar , kawan Mia Shahira panggil . ' Maryammm ! ' Mula tu Mia buat tak kesah .Kali kedua pulak . ' Maryammmmmmmmmmmmmm ' .Haaa.Hambek kau.Baru Mia paling kat dia.Mia tanya dia apehal tak bawak buku langsung ? Maklumlah semalam Mia takdtg . ' Tak blaja lah ' Laaa.Buat penat Mia bawak buku penuh satu beg.Buat abis tenaga jerkk.Dia gelakkan Mia.Whohoh.Takpekau :( Just kidding

Masa loceng berbunyi beratur kat pehimpunan. Baca Yaasin . Mia tak bawa Yaasin .So , kitaorng share .Then   ,ucapan guru disiplin , guru besar , Ketua Murid a.k.a Ketua Pengawas berucap .Mia bukannya dengar pon .Dok bersembang ngan oran sebelah.Pengawas plak tu . Hewhehwww.

Then , para guru buat persembahan , nyanyi n etc. Sedih uww . My Favourite teacher , Cikgu Marina Bt Ramlee dah nak pindah kat Melaka.Nangis waktu tu.Tambah pulak Cikgu g pasang lagu.Bertambah sedih :"

Persembahan Menari .Diorng silap pasng lagu .Perghh :P Wokey2 , tarian bagus . Mia pon  tak pandai nk buat cam gitu .Selain tu , persembahan sajak , sketsa dan lagu pon Hadeee.

Lepastu , cikgu pengacara umumkan undian cikgu yg paling hot , tegas , menawan , kelakar , macho n etc.Pukul 9 :50 kitaorg rehat.Lepas rehat kumpul balik kat perhimpunan . Tonton cikgu main sukan . Masa Mia tengah rakam gmbr je , ada beberappa mamat ni Dtg dekat kat Mia .Dah lah panas .Apalagi , Mia ckp lah  ' woi , kau sapa yg Dtg sini .Blah ahh kau '.

Sek Kafa
. Malas nk tulis memnjang.Tengok pic jelahh :)


Ustzh Shimaaa !


Kelakar tak ? hehewww .Jadi  Robot dah masa nak jalan




Kucing ni takde kena mengena dengan tajuk.Saja nk tunjuk Anak tompok xD



Wahidah !


Lynaaa !


Pija & Mia


Sesaja taknak tunjuk muka :P


 Loading nak masukkan gmbr terlalu lama .So , itujelaa 

p/s : Sepanjang entry ni , kalau Mia ada terkasar bhasa , terlepas ckp harap dimaafkan :)

2 ulasan:

  1. NUR AIN ZAIRI ..3 Jun 2012 3:13 PG

    amboii mia .. hewhew ..oh aku bukan org yg friendly ke ? tak awesome ? huhu jelly :( just kidding . btw ada gak jelly ..ngeee ~ izzaty friendly n awesome je . aku tak .. :( :( :( :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak mencarot
    ..

    BalasPadam
  2. Dear , sorry kalau buat skitkan hati ...

    BalasPadam

Dear readers , if U want to comments Don't revile and swear ! ◕‿◕

 
Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi :)