Review Blog :)

Assalamualaikum,aku saja2 nk review blog diorang.Okee,Let's see

1.Izyan Nazirah 


ada lep-lep lha warna pink,sy nk ckp blog dia ni verry Ohsemm.


pink! I like ,warna yg lembut a.k.a soft.Header k-pop menarik gitu



blog ringan and kemas.Wah ,nmpak header lah .nice



Nice blog.Ohseem lha katakan



Blog ni ,sy suka sngadd baca entry dia.Menarik .Jom baca 



blog ringan ,kemas tersusun .Lagu pun sesuai dengan blog ni :)

Yg lain ? bersambung 

Tahun Baru Azam Baru

                                    




Assalamulaikum ,31/12/2011 .Hari ini adalah hari terakhir bagi 2011  i want to say 'Gudbye 2011 Welcome 2011'.Banyak kenangan dekat 2011,rifht ?.Btw,Tahun baru azam pun baru , azam Mia ialah semoga Mia dapat 5A UPSR & MUMTAZ PSRA.

☆☆
☆☆    ☆☆Mia nk stop kat sini je ,bye

pemenang contest My blog are nice

http://nurbazilah97.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-edit full classic 
template(nurul nadhirah amalina)


http://targetontheline.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-doodle(nurul syazwani)


http://nazuhafazuka.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-shawl(farah w rahim)


http://www.hot-lips.co.cc/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -brooch(siti nor mastura)\


http://myrasweetyprincess.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header gif(bahiah razak)

http://iamdianashafie.blogspot.com/2011/11/contest-my-blog-are-nice.html -jersey maxi skirt(farah w rahim)

http://feeraakira.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-header-(syabila)

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2011/12/my-blog-are-nice.html-shawl(farah w rahim)

http://bambieywoo.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-doodle(syazwani)

http://bubling-lea.blogspot.com/2011/12/my-blog-are-nice.html-header(izyan nazirah)

http://auntykecilmenaip.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice-by-mia-alia.html-owl necklace(farah w rahim)

http://qistinaarlya.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html-girl tshirt(farah w rahim)

SAGUHATI :D

http://maisarmaisarah.blogspot.com/2011/11/contest-my-blog-are-nice.html -simple header(encool rusify)

http://norinfashihah.blogspot.com/2011/11/contest-my-blog-are-nice.html -edit denim templatte(encool rusify)

http://mizztyka.blogspot.com/2011/11/contest-my-blog-are-nice.html - header (izyan nazirah)

http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header glow(aina hanani)


http://novelcats.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header glow(aina hanani)

http://purplewarnaku.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header bokeh(aina hanani)

http://imtheloveofnickhun.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice-f.html -header bokeh(aina hanani)

http://girlshadap.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header(yasmin)

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header(yasmin)

http://darknesspwetty.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -header(yasmin)

http://ceritera-fatihah97.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -blogskins(yasmin)

http://nurulbasyirah.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -blogskins(yasmin)

http://puteri-auni.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -washed denim(yasmin)

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html -washed denim(yasmin)

http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html flash header(syafiqah muttalib)


http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html flash header(syafiqah muttalib)

http://are-tienlikepink.blogspot.com/2011/12/contest-my-blog-are-nice.html flash header(syafiqah muttalib)

Contest My Blog Are Nice

Assalamulaikum,Aku,Alia,Yasmin dan Dalila dah bersepakat nk buat contest.Aku nk ucapkan bnyk 2 terima kasih kepada yg sponser.Ok tanpa membuang masa ,aku nk tunjukkan banner dia(maaf buruk sbb aku yg buat)


Syarat-syaratnya ialah :-
  • .Buat entry yang bertajuk "My Blog Are Nice" dan nyatakan "Blog siapakah yang menjadi inspirasi anda..?
  • .Letak banner yang kat atas tu di dalam entry korank.
  • .Tag dua org atau lebih,makesure diorang tau pasal contest ini.
  • .Tarikh bermula pada 1/12/2011 - 26/12/2011
  • .Contest terbatal jika tidak melebihi 10 orang
 p/s: sesiapa yg nk sponser sila bagitau di fb kami,hadiahnya akan diupdate nanti

Sponser untuk contest My Blog Are Nice

Assalamulaikum,nk tengok tak sponser2 contest untuk My Blog Are Nice.? Klik link dibawah untuk join :)

  • 1.Mia (simple header & edit denim template ) 
  • 2.Kak.Izyan ( 2header ) 
  • 3.Kak.Aina Hanani ( 2 header glow , 2 header bokeh )
  • 4.Syabila Griffin ( 1header ) 
  • 5.Yasmin ( 3header & 2 blogskins & 2 template    denim or washed denim )
  • 6.Syafiqah ( 9flash header or Gif & signboard  ) 
  • 7.Azwa ( 1header )
  • 8.Alia (header)
  • 9.Kak.Nadhirah ( edit blog full classic template )
  • 10.Nurin Hannani ( edit blog full washed denim )
  • 11.Nor  Bahiah Razak ( 1 header gif )
  • 12.Nurul Syazwani ( 2 doodle )
  • 13.Siti Nor Mastura ( brooch )

  • masih kekuranggan sponser ,akan diupdates jikalau ada sponser lagi :))

Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah


Assalamualikum readers,wah kenyangnye mkn puding jagung,tadi aku jalan jalan kat BBB,tiba2 jumpa contest ni ,apelagi join lah ,korang pon join lah tau :).ok aku nk join contest lah .Dari sape ? dari  Fatimah.Ni banner dia



tag :-

http://dhirahsalsabilla.blogspot.com
http://strawberryjunior.blogspot.com

MegaGiveaway by : Auni , Izyan , Yanie

http://i1102.photobucket.com/albums/g451/AuniComel/banner1-2.jpg
Assalamualaikum,selamat tengh hari .Eh ada MEGA GIVEAWAY la.Jomm lah join,nk tengok syarat-syaratnye okk jom,
-Buat satu entry tentang "Mega Giveaway by Auni , Izyan , Yanie" dan ambil banner dekat atas ni. - Buruk sebab auni yang buat ;3

-Follow blog Auni, Izyan dan juga Yanie untuk tahu tentang perkembangan contest sepanjang dijalankan.


-Kurang daripada 15 orang. Automatic giveaway ni batal serta merta.
-Letakkan link contest korang dekat kotak comment. Kalau korang ambil dari blog Auni. Komen di blog Auni. Kalau dari blog Izyan. Komen di blog Izyan. Kalau dari blog Yanie, komen di blog Yanie.

-Tag kan 2 orang dan pastikan mereka tahu. (!)
- Pemenang dipilih menggunakan
Random.org
- Click  SINI-  
sponsor pon nk tengok,okk
 Sponsor. -big thanks to them-OnePeaceLOVE : Two necklace  , two Feather thingAtikah : Edit two classic templateAina : Edit two classic templateScha Feeqah : Edit one classic templateMin Unnie : One doodleSyafiqah Muttalib : Three cursor and 2 signboardQayyum : Avatar and Sidebar image for 2 peopleRaudhah Shawl Store : One shawl Rosmaria, one shawl Alya and two shawlThe Ladyy Sisters : Two shawlHomemade Chocolate : One chocolateDream Design : One flash banner and one flash headerFarhan Kerewx : One edit classic template and one headerDress me up : Two branded shawlYanie  : RM 30 ( Maxis ) - x3 winnerIzyan - Edit classic template  x3 winnerAuni - Animated Header - x3 winner*Pemenang dan hadiah pemenang akan di updated dari masa ke semasa*

tag dhirah dan syakila

Freebies background space

 
http://i.imgur.com/iqocM.jpg

 
http://i.imgur.com/QaXus.jpg
 
http://i.imgur.com/pKg8f.jpg
 
http://i.imgur.com/WkZgu.jpg
Mr.Google the best :)                                                                              

Lukis Doodle



Jamuan akhir tahun 2011 5IB

HyeAll ! nk tau x msa jamuan akhir tahun kls 5IB tuh bezz sngt ! Nk tengok gmbr 2 dia ? jom








Amirah meh la join skali 

sape tngkp gmbr ni ? aku lupa la

Ni kek aku ! Ceh ni kek Nadhirah




comelnye gmbr ni :))rugi iman takde sob..sob :'(

gembira lisa waktu ni ,rmai org tangkp gmbr dia ,cuba korgtengok muffin tuh penuh dengn hiasan,kreatif kn dia:))

nk 1?dah abes dah =P

*abaikn org kt atas tuh :))

sodap sodap betul ^^

mcm 2 hiasan ade,ade perisa coklet &vanilla.Untunglh org yg dpt perisa coklet tuh

sarah:??

bnyknyer mknn kitaorg dpt ,rezeki ^^


NO COMMENT


ni bkn aku yg edit tau, raudha' yg edit,kreatif kn dia
nk add dia nih fb dia

Hilang kan tulisan BOLD pada post tittle


Belajar math jab !

1.Dashboard  Design  Edit HTML  search code dibawah

.post-title {
 2.Selepas itu .. three ,hehe takdelah Memain jerk .Kembali ....


 3..Bawh code tuh ade ank-ank code dia kan delete yg itu & gantikan kepada code yg dibawah ini 
.post-title {  margin: 0;  padding: 0;  font-size: 125%;  font-weight: bold;  line-height: 1.1em;}.post-title a, .post-title a:visited, .post-title strong {  text-decoration: none;  color: $textColor;  font-weight: bold;}
*yg diwarnakn biru tuh korang delete saja
4.Preview , kalau tade apa-apa terus tekan  Save Template
credits : Kemetot Chomel         
Tekan ctrl+c untuk copy code                                                                     

Freebies background stripe(own made)

http://3.bp.blogspot.com/-_HLWDdS70Tc/TsI56l0WC4I/AAAAAAAAAfQ/T13KMufuD-4/s1600/t160.gif

http://1.bp.blogspot.com/-c04tfnYxkCk/TsI6Cr0SdtI/AAAAAAAAAfY/rMW0IHESUEw/s1600/1.gif

http://2.bp.blogspot.com/-On7X-HImpSE/TsI7EzIsgLI/AAAAAAAAAfg/NmPj4F_6jKM/s1600/2.gif

http://1.bp.blogspot.com/-oOpJH9hclXY/TsI7GXPYBuI/AAAAAAAAAfo/_DVFeIhfijc/s1600/3.gif
                                          

Freebies background polka dots (own made)

http://4.bp.blogspot.com/-oXKLxuDcPoA/TsH5l1hJ17I/AAAAAAAAAeg/c9sB_mAh2es/s1600/1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-ylUYI8HA990/TsH5ojageQI/AAAAAAAAAeo/zpmPjegD9YY/s1600/2.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-HcGkk-lMD94/TsH5qfkNm4I/AAAAAAAAAew/REQKse-ttAw/s1600/4.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-HlHSjLMMBsk/TsH5r4RGYhI/AAAAAAAAAe4/YmsFozEFSoM/s1600/5.jpg
                                                                                                                                 
 
Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi :)