Contest Blog Paling OHseemm by Fatimah Azzarah


Assalamualikum readers,wah kenyangnye mkn puding jagung,tadi aku jalan jalan kat BBB,tiba2 jumpa contest ni ,apelagi join lah ,korang pon join lah tau :).ok aku nk join contest lah .Dari sape ? dari  Fatimah.Ni banner dia



tag :-

http://dhirahsalsabilla.blogspot.com
http://strawberryjunior.blogspot.com

MegaGiveaway by : Auni , Izyan , Yanie

http://i1102.photobucket.com/albums/g451/AuniComel/banner1-2.jpg
Assalamualaikum,selamat tengh hari .Eh ada MEGA GIVEAWAY la.Jomm lah join,nk tengok syarat-syaratnye okk jom,
-Buat satu entry tentang "Mega Giveaway by Auni , Izyan , Yanie" dan ambil banner dekat atas ni. - Buruk sebab auni yang buat ;3

-Follow blog Auni, Izyan dan juga Yanie untuk tahu tentang perkembangan contest sepanjang dijalankan.


-Kurang daripada 15 orang. Automatic giveaway ni batal serta merta.
-Letakkan link contest korang dekat kotak comment. Kalau korang ambil dari blog Auni. Komen di blog Auni. Kalau dari blog Izyan. Komen di blog Izyan. Kalau dari blog Yanie, komen di blog Yanie.

-Tag kan 2 orang dan pastikan mereka tahu. (!)
- Pemenang dipilih menggunakan
Random.org
- Click  SINI-  
sponsor pon nk tengok,okk
 Sponsor. -big thanks to them-OnePeaceLOVE : Two necklace  , two Feather thingAtikah : Edit two classic templateAina : Edit two classic templateScha Feeqah : Edit one classic templateMin Unnie : One doodleSyafiqah Muttalib : Three cursor and 2 signboardQayyum : Avatar and Sidebar image for 2 peopleRaudhah Shawl Store : One shawl Rosmaria, one shawl Alya and two shawlThe Ladyy Sisters : Two shawlHomemade Chocolate : One chocolateDream Design : One flash banner and one flash headerFarhan Kerewx : One edit classic template and one headerDress me up : Two branded shawlYanie  : RM 30 ( Maxis ) - x3 winnerIzyan - Edit classic template  x3 winnerAuni - Animated Header - x3 winner*Pemenang dan hadiah pemenang akan di updated dari masa ke semasa*

tag dhirah dan syakila

Freebies background space

 
http://i.imgur.com/iqocM.jpg

 
http://i.imgur.com/QaXus.jpg
 
http://i.imgur.com/pKg8f.jpg
 
http://i.imgur.com/WkZgu.jpg
Mr.Google the best :)                                                                              

Lukis Doodle



Jamuan akhir tahun 2011 5IB

HyeAll ! nk tau x msa jamuan akhir tahun kls 5IB tuh bezz sngt ! Nk tengok gmbr 2 dia ? jom








Amirah meh la join skali 

sape tngkp gmbr ni ? aku lupa la

Ni kek aku ! Ceh ni kek Nadhirah




comelnye gmbr ni :))rugi iman takde sob..sob :'(

gembira lisa waktu ni ,rmai org tangkp gmbr dia ,cuba korgtengok muffin tuh penuh dengn hiasan,kreatif kn dia:))

nk 1?dah abes dah =P

*abaikn org kt atas tuh :))

sodap sodap betul ^^

mcm 2 hiasan ade,ade perisa coklet &vanilla.Untunglh org yg dpt perisa coklet tuh

sarah:??

bnyknyer mknn kitaorg dpt ,rezeki ^^


NO COMMENT


ni bkn aku yg edit tau, raudha' yg edit,kreatif kn dia
nk add dia nih fb dia

Hilang kan tulisan BOLD pada post tittle


Belajar math jab !

1.Dashboard  Design  Edit HTML  search code dibawah

.post-title {
 2.Selepas itu .. three ,hehe takdelah Memain jerk .Kembali ....


 3..Bawh code tuh ade ank-ank code dia kan delete yg itu & gantikan kepada code yg dibawah ini 
.post-title {  margin: 0;  padding: 0;  font-size: 125%;  font-weight: bold;  line-height: 1.1em;}.post-title a, .post-title a:visited, .post-title strong {  text-decoration: none;  color: $textColor;  font-weight: bold;}
*yg diwarnakn biru tuh korang delete saja
4.Preview , kalau tade apa-apa terus tekan  Save Template
credits : Kemetot Chomel         
Tekan ctrl+c untuk copy code                                                                     

Freebies background stripe(own made)

http://3.bp.blogspot.com/-_HLWDdS70Tc/TsI56l0WC4I/AAAAAAAAAfQ/T13KMufuD-4/s1600/t160.gif

http://1.bp.blogspot.com/-c04tfnYxkCk/TsI6Cr0SdtI/AAAAAAAAAfY/rMW0IHESUEw/s1600/1.gif

http://2.bp.blogspot.com/-On7X-HImpSE/TsI7EzIsgLI/AAAAAAAAAfg/NmPj4F_6jKM/s1600/2.gif

http://1.bp.blogspot.com/-oOpJH9hclXY/TsI7GXPYBuI/AAAAAAAAAfo/_DVFeIhfijc/s1600/3.gif
                                          

Freebies background polka dots (own made)

http://4.bp.blogspot.com/-oXKLxuDcPoA/TsH5l1hJ17I/AAAAAAAAAeg/c9sB_mAh2es/s1600/1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-ylUYI8HA990/TsH5ojageQI/AAAAAAAAAeo/zpmPjegD9YY/s1600/2.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-HcGkk-lMD94/TsH5qfkNm4I/AAAAAAAAAew/REQKse-ttAw/s1600/4.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-HlHSjLMMBsk/TsH5r4RGYhI/AAAAAAAAAe4/YmsFozEFSoM/s1600/5.jpg
                                                                                                                                 

Freebies backgrounds kosong(own made)

Assalamualaikum ,aku nk bagi backgrounds yg aku reka untuk korg menggunakn photoscape.Maybe rmai yg x ske sbb x cntik sngat.

http://3.bp.blogspot.com/-x6hXFK4-Ns0/TsHs0y-eHLI/AAAAAAAAAeA/k07kAu4hq18/s1600/1.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Mmjz4D2FRbo/TsHs_zJ2o9I/AAAAAAAAAeI/9kBquRsEM6w/s1600/2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-4xdx4X52RT4/TsHtNkE3_OI/AAAAAAAAAeQ/DdQUpEmQMYU/s1600/4.jpg

 http://1.bp.blogspot.com/-WdsxTUd9GQo/TsHtXc4sP6I/AAAAAAAAAeY/4IrtGve5jbU/s1600/5.jpg 
                                                                                                                     


Talking Tom does Justin Bieber-Baby

   
                                                                                                                           

OHSEEMM GIVEAWAY by FAQIHAH, AIN, SCHA


pENADD,baru balik dri sek.Nampk banner kat atas tuh,k ini ialah giveaway by Kihah,Ain,Scha.Blog diorang bukn main cantik (bukn puji)Kembali pada tajuk asal Jom tengok syarat syaratnyer :)
  • Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA
  • Wajib follow blog FaqihahAin danScha untuk mengetahui perkembangan dari semasa ke semasa
  • Like page SchaAinFaqihah.
  • Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
  • Buat satu entry yang bertajuk "OHSEEEM Giveaway by Faqihah, Scha, Ain".
  • Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha)
  • Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Faqihah (jika korang dari blog Kihah) atau Scha (jika korang dari blog Scha) di RUANGAN COMMENT.
  • Tag 1 orang atau LEBIH. Makesure diorang tahu OK. :)
  • Disunatkan follow blog/like page sponser di SINI. hehe. Sunat :) 

nk tengok hadiah ,Okkey jom

HADIAH GIVEAWAY

TOPUP RM30 x1
TOPUP RM20 x1
TOPUP RM10 x1

Shawl x1


Keychain Angry Birds x3

Coklat 35 Cavity x1


Chocolate Berblut untuk 4 Pemenang

SHAWL
Untuk 1 pemenang. Thanks to Syiqin

2 helai shawl Maya.
Satu warna turqoise
satu warna Oren.


Sponser Header x5 Nasya Fir
Sponser Edit Blog x2 Nasya Fir
Sponser Edit Picture Aida
Sponser Header Athirah
Sponser Greeting Text Eireen
Sponser Header Ellisa Syafiqah
Sponser Doodle Aisyah Hazwani
Sponser Edit Template/Header NeeSha
Sponser Header Fatin Roziana
Sponser Edit Template Adira Jamal
Sponser Cursor/Welcome Image Syafiqah Muttalib
Sponser Edit blog (Denim dan Blogskin) x1 Farah GCK
Sponser Edit blog (Denim) Nur Allisya
Sponser Edit Blog (Washed Denim) Aini Amirah
Sponser Header x2 Hafizah Fitrah
Sponser Header x5 Aina Hanani
Sponser Edit Blog termasuk Header Nurul Hidayah
Sponser Header x2 Eyra
Sponser Header x3 Aisyah Gema Hadi

tag dhirah,abduh,lisa,mas

Harap harap menang la :) 

                                                                                                                 
 
Terima kasih daun keladi , lain kali datang lagi :)